Igår sprang jag

Och idag har jag träningsvärk. Fast jag gillar det på något konstigt vis. Eller det är inte konstigt, det SKA kännas att jag har ansträngt mig. Tack och lov så orkade jag springa betydligt längre utan att falla ihop igår. Det känns bra. Hade planer att springa idag igen, men kroppen borde ju också vila lite. (Jag ”kurerade” mig med pizza och glass!!)

Dessutom har jag anmält mig till en ny challange, en nördig sådan, men jag känner att jag bara måste dra mitt strå till stacken. Det är Mac OS vs Windows Vista/XP challange. Just nu leder Mac OS! Och naturligtvis är jag även med i det laget.

runstuff

1 Comment

  1. Anni 24 mars, 2009 at 13:38

    Duktig du är! Jag ska köpa nya springskor imorgon, sedan har jag inget mer att skylla på 😉 Men det är skönt när man väl kommit igång!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *