Kanske dags att lägga ner?

Okej… Mycket intressant. RE/MAX stämmer tydligen rehava för att de har kopierat deras logga… Jag ser inte likheten. RE/MAX advokat menar på att båda företagen faktiskt börjar på R samt att de båda har accenter i koppling till bokstaven E. Sedan finns förklaringar på i stort sett allt, men det saknar grund enligt min mening. Bara det att om man kapar X:et i RE/MAX så blir ju det ett V, vilket rehava har i slutet av deras namn. Herregud!

Läs mer här

stulen logo?

Är det någon som ser likheten?

3 Comments

  1. Sanna 13 mars, 2009 at 10:23

    HAHAHA va fan!

    Reply
  2. Patsy 13 mars, 2009 at 13:47

    Och jag som trodde att JAG hade lite att göra. Man kan ju undra om RE/MAX alla har någon slags formgivningsdyslexi.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *