No shit Sherlock!

Oraklet?

Jag blir lika arg inombords varje vår då det så kallade ”Väderoraklet” Wolfgang Röder släpper sina ”fantastiska” väderleksrapporter för sommaren. Fattar inte alla vilken bluff han är?!? Jag hade själv kunnat SOM TREÅRING komma med samma prognoser som han. 

Jag citerar: ”– Den varma perioden börjar redan i mitten av juni och varar till mitten av augusti.

Jaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Så det blir varmare framåt sommaren… Och sen kallt efter sommaren? Helt ny information för mig. Seriöst, hans prognos har sett likadan ut sen jag var liten. GE DIG!

Skulle vi be om en vinterprognos kan jag ge mig på att han skulle säga att hösten kommer någon gång i september, sedan blir det något kyligare framåt oktober för att sedan övergå i vinter framåt november och de allra kallaste månaderna blir december till januari/februari någon gång.

BAH!

1 Comment

  1. Emma 16 april, 2009 at 20:43

    Haha, en emma håller med!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *