Beautiful view

I morse var tanken att jag skulle gå till jobbet. Mitt SL-kort har nämligen gått ut och jag tänkte spara mig en slant genom att promenera. Tyvärr var inte vädret helt på min sida. Det regnade, var grått och allmänt tråkigt. Jag tog tunnelbanan. Det bästa var att jag inte behövde betala, luckan var obemannad så jag kunde lugnt passera spärren. Bra det i alla fall.

På vägen hem så regnade det igen. Jag fyllde på mitt SL-kort så nu är jag 690 kronor fattigare och får njuta av underjordiska tunnlar i 30 dagar till. Fint!

Som kompensation för min uteblivna promenad både till och från jobbet tog jag och Frida en rask promenad på nästan 7 km efter maten. Passar fint eftersom jag har vilodag enligt mitt löpschema. Imorgon däremot är det lätt distanslöpning som står på tur.

Kungsholmsstrand

Kungsholmsstrand

Magnolia
Fina ting som gör alla promenader lite lättare.

2 Comments

  1. Johanna 6 maj, 2009 at 08:43

    Vad duktig du är! 🙂

    Reply
  2. Fredrik 15 augusti, 2009 at 09:03

    Jag gillar bilderna!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *