Helg!

Helgen har minst sagt varit fantastisk. Lördagen spenderades mest ute i solen. Först gick vi till Långholmen för att kolla på SkrattStock. Det var vi ju inte direkt ensamma om. Kändes som om hela stan var där. Så vi orkade inte vara kvar alltför länge utan la oss istället på gräset en bit bort från alla och lapade sol.

Långholmen
Stört mycket folk 1

Långholmen
Stört mycket folk 2

sol
Sooola sola!

I söndags åkte jag till Uppsala för att fira mamma. Jag gillar att åka hem till Lövstalöt. Så länge jag inte behöver bo där gillar jag det. När jag ändå var hemma hos mamma och pappa passade jag på att fylla på mitt rabarberförråd. Här ska bakas rabarberpaj och göras rabarbersmoothies!

hemma

blomma

mamma

rabarber

hej då

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *