What does the internet think?

Philip hintade om en ball sida och jag har utforskat den vidare. Sidan söker upp vad internet tycker om diverse saker, personer, ord och ting. What does the internet think. Bland de tio populäraste sökningarna hittar jag porr, Barack Obama, Gordon Brown, Hitler och Paris Hilton. Intressant samling.

Internet älskar:
Sex, Gud, Google och Jesus. Sen att internet även älskar Windows försöker jag inte bry mig om.

Internet hatar:
Spam, Lotus Notes, brott och Comic Sans. Där håller jag med.

Sen finns det även en del som internet inte bryr sig om alls. Där hittar vi på första plats mexikaner. Vidare finns: retards, Perez Hilton, Yu Gi Oh och andra personers problem.

Än så länge tycker internet inget om mig. Tur? Kanske.

1 Comment

  1. Patsy 25 juni, 2009 at 20:18

    Haha Lotus Notes har vi på jobbet – sjukt omständigt och jobbigt!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *