Shorts

Igår såg jag min första match amerikans fotboll. Det var verkligen kul. Då insåg jag att jag faktiskt saknar fotbollen. Alla träningar, matcher, gemenskapen. Ojojoj jag blir helt nostalgisk.

IMG_0852

Efter fotbollen gick vi vidare till Hard Rock Café för laget skulle dricka lite efter-match-öl. Så vi satt där och hade trevligt ett tag. (OBS! Iklädda shorts och sandaler. Fotbolls publiks kläder liksom.) Nåja, helt plötsligt gick vi vidare till Olssons Skor. Totalt oklädda för ändamålet, men vad gör det? Shortsgänget gjorde stan och kvällen blev bra. Vissa vakter upprörde vissa, men idag är alla glada och inte särskilt upprörda.

Lucky me hamnade på en vimmelbild och i och med att varje bild jag hittills har blivit fotad på då jag varit ute har försvunnit och aldrig publicerats så tänkte jag att samma sak lär absolut hända denna gång. Icke. Men jag tycker vi är fina och vi hade en bra kväll.

327838_729_488_1

327818_729_488_1

327821_729_488_1

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *