Multipass

Halloween har blivit lite ev en specialitet för mig och Sanna de senaste åren. I år kunde vi ju inte vara sämre.

Leeloo Dallas och Corps Bride var årets utklädnad. Jag tog en Pippi-peruk som jag tog ut flätorna på och klippte till en page. Till det hade jag ett par guld leggings och en vit T-shirt som jag gjorde till magtröja. Hängslena gjorde jag av en bit orange fejkskinn som jag sydde fast på klämmor. Till det tog jag ett par rejäla kängor. Ganska så enkla medel för att få till en riktigt karakterisktisk klädsel.

Passande nog ordnade vintageportalen en liten tävling där man skulle skicka in sina utklädnader. Sagt och gjort skickade jag in våra och nu är vi en av de utvalda. (Bland många fantastiska bidrag.) Så gillar du våran utklädnad RÖSTA på oss här. (bidrag nr 6)

1 Comment

  1. Pingback: 12 grejer du kan klä ut dig till på Halloween | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *