The Big Picture

Känns som att hela världen pratar om Island just nu. Kanske inte helt konstigt med tanke på hur pass stort hela vulkanutbrottet är. Jag hade velat vara där och se allt. En god vän till mamma och pappa är guide och haft haft guidade turer dit för att se det. Så sjukt häftigt att få uppleva det.(Men ja, klart att det är hemskt och allt sånt.)

Kolla bara in bilderna från The Big Picture.

Hur som haver. Jag hoppas att det ändå slutar snart, för i maj har jag bokat flygresa upp till minnenas stad. Piteå. Det kommer bli dunderfint. Hälsa på min lillebror och sist men faktiskt störst, ”The Return of the Return” kommer inträffa då. Hypen börjar redan infinna sig och jag hoppas och vet att det kommer bli fantastiskt.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *