What to wear?

På lördag ska jag ner till Kalmar på bröllop. Faktiskt mitt första bröllop jag går på. Det när min morbror gifte sig gills inte. För jag var bjuden på min kusins dop, sen började brudmarschen att spelas mitt i alltihop. Det ska bli riktigt fint faktiskt. Dock finns det ett problem.

VAD FASEN SKA JAG HA FÖR KLÄDER???

Jag har hört att det duger fint med ”något man trivs i och känner sig fin i”. Fine… Men vad är det då? Idag ska jag ner på stan och hitta det perfekta plagget. Tur att jag har en sådan framförhållning.

1 Comment

  1. Ivana 13 augusti, 2010 at 13:54

    Jag körde på en långklänning av enklare modell. Blev inte för fin och inte för vardagligt heller. Lycka till med letandet!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *