⌘+H

Ett bra tag nu har jag saknat att inte kunna gömma Photoshop med ⌘+H kortkommandot som det ändå är i alla andra program på MACen utom de i CS paketet. Nej, för i Photoshop är det att gömma stödlinjerna man använder det till. Jag har faktiskt suckat och stört mig över det väldigt mycket. MEN! Så idag när jag skulle använda kortkommandot för att göra det jag (nu äntligen) präntat in att det gör, gömma stödlinjer. Ja, då kommer denna lilla ruta upp och vänder nästan hela världen upp och ned för mig.

Vad valde jag då? INGET! För nu gillar jag ju att gömma stödlinjerna med ⌘+H men samtidigt vore det bra att gömma hela Photoshop… Ja, beslutsångesten har talat.

Vad skulle ni välja?


Edit: Philip meddelar nu att detta är något jag inte bör tala om för en levande själv att jag just upptäckt detta fenomen, det har tydligen gått att ändra det i tidigare versioner, jag är tydligen bara för lat för att ha gjort det.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *