Twiggy och pasteller

I går efter jobbet var jag inbokad för en fotografering till ett nätbaserat modemagasin som kommer ut i mitten av mars. Omslag + modereportage inne i tidningen. Jag hade fem ombyten och alla kläder var i pastell. Så himla fint. Jag fick sån lust att byta ut alla svarta kläder i garderoben på en gång. (Sen kom jag på att det kostar ju en del…)

Till alla pasteller var jag sminkad i sant Twiggystuk. Stora ögon och mycket fransar. Jag hoppas att det blir riktigt bra, ska bli kul att se.

3 Comments

 1. Vicky 1 mars, 2012 at 18:34

  men gudars så härligt. twiggy som är så himla himla fin.

  Reply
 2. cissi 2 mars, 2012 at 12:18

  Det låter jättefint, blir spännande att se =)

  Reply
 3. Pingback: Gloss Magazine « Livet från den ljusa sidan, oftast

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *