Bouef, Bröllop och Berns

Helgen flög förbi hur snabbt som helst. Jag har knappt haft en ledig stund.

Boeuf bourguignon
I fredags gjorde Philip och jag Boeuf Bourguignon. Vi har pratat om att göra det rätt länge och även om vi visste att det skulle bli en sen middag kunde vi inte låta bli att laga den i fredags kväll. Även om vi blev klara med den vid 22 så var det helt makalöst gott.

I lördags var jag på Urban by Björn Axén för lite förprep och fix inför Stockholm Hairdresser som jag var modell för på söndagen. Efter att håret var fixat skyndade jag hem för att göra mig klar inför bröllop! J&J gifte sig. Det var så himla fint! Bilder kommer senare.

Söndag morgon, efter alldeles för få timmars sömn åkte jag igen till Urban by Björn Axén för förberedelser och det sista fixet inför visningen. Sen drog vi till Berns där visningen var. Allt gick hur bra som helst och när jag kom hem igen på kvällen störtade jag ner i soffan. Så städa och tvätta får jag helt enkelt hinna med en annan helg.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *