Precis som på klassfotot i femman

Blue collar, orange nails
Här om dagen när jag hade på mig färgkombinationen blå skjorta och orange nagellack kom jag att tänka tillbaka på då jag gick i femman. Majoriteten (nåja, några stycken i alla fall) av alla tjejer i klassen hade valt att ha just orange och blått på sig den dagen vi skulle ta skolfoto. En riktigt fin bild, hoppas att mamma och pappa har bilden någonstans hemma hos sig. Jag gillar färgkombinationen och jag gillar att 90-talet sakta men säkert smyger sig in i min vardag igen.

2 Comments

    1. Anna María 7 mars, 2012 at 21:13

      Ja visst är den fin 🙂 Skjortan hittade jag på H&M:s rea förra året. Men har sett flera liknande i år också.

      Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *