Regniga söndagar

När det är regnigt ute och sommaren känns som att den aldrig ska sätta igång är det fint att kunna liva upp med lite rosa hår.

Pink
Pink
Även om det bara sitter tills jag tvättar ur det så känns det fint. Min pappa och bror hälsade på idag, pappa har ganska gå vitt hår och jag undrade hur pass rosa det skulle bli i ett vitt hår. Jag fick testa på ena sidan och ja, det blev ju rosa så klart. Sen när jag erbjöd mig att ta bort det på en gång så fick jag inte. Han verkade gilla det, så två tummar upp!

5 Comments

 1. Vicky 17 juni, 2012 at 19:52

  sjukt fint, lite som dip dye kort hår-style! och helt lovely med din pappa förresten.

  Reply
 2. Alexa 18 juni, 2012 at 22:53

  oj vad häftigt!!

  Reply
 3. Emma 20 juni, 2012 at 19:44

  Tokfin i rosa!

  Reply
 4. Sari 21 juni, 2012 at 17:32

  Men wow så fint!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *