Tjuvstartar semestern

I morgon kväll åker jag till Island för att njuta, träffa släkten och hänga med mamma.

Medan ni andra firar midsommar kommer jag vara långt inne i en dalgång på norra Island och förhoppningsvis kunna njuta av fint väder (läs: upphåll och om jag har tur 12°C), fantastisk natur och midnattssol. Sen blir det två snabba dagar i Reykjavík innan jag åker tillbaka till Sverige för tre veckor jobb innan semestern drar igång på riktigt.

Men först kollar vi på hur jag hade det när jag var där för två år sedan.

Untitled
Untitled
Untitled
Glanni
Untitled
Ólafsfjörður

Åh, längtan!

2 Comments

  1. Vicky 20 juni, 2012 at 19:11

    island, vilken dröm. ha det fantastiskt!

    Reply
  2. Pingback: Island – Vägen « Livet från den ljusa sidan, oftast

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *