Utmaningen: Dagens kjoltyg

Cissi har startat en liten utmaning på sin blogg. Att måndag-fredag ska man ha på sig en klänning/kjol/tunika. Jag är verkligen inte en kjoltjej, men jag gillar utmaningar. Så jag har grävt djupt i min garderob och hittat lite kjolar. Vet dock inte än om jag fixar hela veckan eftersom jag åker till Island på torsdag kväll. Men jag ska försöka gräva fram lite kjolar.

Dagens inlägg får bli en slags dubbelpost då jag inte hann blogga igår.

Så här har vi måndagens kjoltyg. (Kameran hänger på reklam-festival i Cannes så Photo Booth bilder får duga just nu.)
En blå klänning med vita prickar från H&M.

Tisdagens kjoltyg är en svart pliserad kjol från Monki.

Häng på ni med om ni vill.

3 Comments

 1. cissi 19 juni, 2012 at 14:04

  Jättekul att du är med =)
  Och nu kanske du kan bli en kjoltjej du passar ju jättefint i kjoltyg!

  Reply
 2. Pingback: Tisdagens kjoltyg | So Cissi

 3. Elin 23 juni, 2012 at 13:54

  Den övre var riktigt söt! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *