Flippin’ Burgers

I september när Philip fyllde år, förra året alltså, så fick han ett presentkort på en hamburgare som inte fanns. Jag hade hittat ett kul projekt på Founded By Me där en kille som hette Jon hade en dröm om att starta ett hamburgerhak med goda hamburgare som skulle heta Flippin’ Burgers. Jag gillar burgare och det gör Philip också. Man kunde stötta projektet och gjorde man det fick man ett presentkort där man, när dom väl öppnade fick käka 2 för 1.
En perfekt present helt enkelt.

Flippin' Burgers
Dom öppnade i april om jag minns rätt och sen dess har det varit helt galen kö. Varje dag. Dom hade en presentkortshelg före själva riktiga öppningen, men just den helgen var vi borta, himla typiskt. I tisdags gick vi äntligen dit, jag, Philip och Sanna. Vilken lycka. Det var så himla gott att väntan på över en timme gjorde inget alls. Börden var så fina och fluffiga, köttet var perfekt och deras pommes helt fantastiska. Mums!

Flippin' Burgers
Här står Sanna, jag och Philip och väntar. (Nästan att vi alla kom med på bilden.)

Flippin' Burgers
Philip och jag med lånad bild från Sannas instagram.

Flippin' Burgers
Flippin' BurgersFlippin' Burgers
Burgaren. Jag tog en dubbel Burgler med pommes. Sen drack jag en chokladmilkshake efter som jag inte fotade. Men allt var supergott!

Flippin' Burgers
Flippin' Burgers

Har ni vägarna förbi och har tid att vänta så tycker jag ni ska gå till Flippin’ Burgers! Det ligger på Kungsholms strand 157.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *