Neon bag

New bag

Jag är verkligen inte en väsk-människa. Kan bero mest på att jag tycker aldrig att jag riktigt hittar någon bra som både är fin, funktionell och ”jag”. De senaste året har jag mer eller mindre bara gått med en svart tygkasse som jag fick när jag gick en visning åt Schwarzkopf. I och för sig har det varit bra då jag tycker den är rätt fin, men det är ju ingen väska. När vi var nere i Halmstad hittade jag en väska på H&M. Lite neon, lite lilablå och med sidor av mocca. Den passar kanske inte till allt, men perfekt att byta av med i bland.

New bag

Att den sen i princip är en lite snyggare tygkasse gör ju steget inte så stort från det jag hade innan.

2 Comments

  1. Vicky 28 juli, 2012 at 17:27

    snyggt! köpte också en neongul väska ett tag sedan som inte heller passar till allt, men som är najs ändå: http://vickys.se/?p=6326

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *