In the woods

In the woods
I helgen hjälpte Philip och jag till på Philips systerdotters 5-års kalas. Åtta söta sockerstinna barn som skulle äta tårta, ha disco, leka charader och fiska fiskdamm. Efter kalaset passade vi på att åka ut i skogen och plocka svamp.

In the woods
In the woods
In the woods
In the woods
In the woods
In the woods
In the woods
In the woods
Skogen alltså, det är så himla fint att åka ut där det är tyst och lugnt. Vi hittade sjukt mycket svamp. Vi gick precis bort från vägen och sen fanns det trattkantareller nästan vart man än vände sig. Tyvärr innebär ju det att den ska rensas också. Jösses vad det är tråkigt! I kväll åt jag den här svamppastan och det gör det typ värt allt rensande.

1 Comment

  1. hejregina 1 september, 2012 at 11:24

    Åh, vad heter typsnittet på första bilden? fint

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *