Red head

Något som är pepp just nu är att snart, typ nu, så släpps Urban by Björn Axéns hårkollektion för 2012/2013. Jag är med i den och gick faktiskt förbi deras salong på Åhléns city, den på tunnelbaneplanet, och fick syn på mig själv på flera bilder. Jag visste att det skulle komma upp, men trodde inte det var dags än. Riktigt kul! Här kan ni få en liten förhandstitt, fler bilder kan jag visa lite senare.

Urban by Björn Axén 2012/2013
Rött hår var ju faktiskt väldigt fint. Men bilderna togs ju i februari och nu har jag nästan blivit helt blond. Så jag tror faktiskt att jag ska känna på den blonda sidan ett tag.

3 Comments

  1. Vicky 27 augusti, 2012 at 19:28

    LOVELY.

    Reply
  2. Pingback: Min hår-historia « Anna María

  3. Pingback: Filminspelning och rosa hår « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *