Bumper Ball

Här om veckan gjorde vi en svinkul grej med jobbet. Vi spelade fotboll iförda varsin bumper ball. Det är en jättestor genomskinlig plastboll med ett rör i mitten i som huvudet och överkroppen är i. Sen springer man runt med dom på sig, tacklas med motståndarna och spelar fotboll. Herrejösses vad kul det var och galet vilken träningsvärk jag fick i samtliga kroppsdelar. Men så värt!

Bumper Ball
Bumper Ball
Bumper Ball
Mitt lag vann och vi fick medaljer som nu har en hedersplats på kontoret.

3 Comments

 1. Annika 10 oktober, 2012 at 22:50

  Men jösses vad roligt! Bäbisen måste ha gillat att krypa i den där med.

  Reply
 2. Darren Li 9 juli, 2013 at 09:01

  Hi Anna, wow, seems you enjoyed playing bumper ball a lot. this is Darren from YL inflatables. if there is any need of bumper ball, water ball or zorb ball or other inflatables toys, please feel free to contact me by send me email. I am of service anytime. Thanks!

  Reply
 3. Pingback: September genom åren | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *