Onsdagslista

Egentligen vill jag blogga massor, men jobbet och livet står lite i vägen just nu. Har så sjukt mycket att göra, men det är roligt jobb så då går det lite lättare. Men en liten lista tänkte jag att vi kan hinna med snodd från Nina, Sandra och någon mer tror jag.

Vad har du på dig?
Mörkblåa jeans och en stor stickad mossgrön tröja.

Hur mår du?
Jag mår bra, just nu trött och vill egentligen gå och lägga mig men klockan är inte ens nio och jag borde städa upp lite hemma innan.

Vad önskar du just nu?
Att det jag kommer hinna göra allt som måste göras innan den 3 dec. (Då händer det något riktigt kul som jag berättar mer om sen.)

Vad har du ätit idag?
Surdegsbröd med ost och tomat, honungsmelon, ananas till frukost. Grönsakspasta med mozzarella till lunch och gazpacho, finn crips och avokado till kvällsmat.

Breakfast

Vad ska du göra imorrn?
I morgon ska jag jobba, har en presentation på eftermiddagen som ska slutföras på morgonen. Till lunch är jag inbjuden till pannkakstorsdag, det vill säga att jag och några kollegor ska äta pannkakor till lunch. Älskar pannkakor! På kvällen ska/borde jag fixa med en present till min farmor som fyller 90 snart.

Och på söndag?
Just nu är söndagen helt tom och utan planer. Skönt. Jag hoppas på att jag hinner få lite gjort med planering inför kommande kul grejer.

Vem saknar du?
Philip för att han inte är hemma just nu. Mormor och morfar för att det är långt till Island. Farmor för att det är halvlångt till henne och farfar för att jag hade velat lära känna honom bättre och för att det igår var 21 år sedan han dog.  

Senaste köp?
Ett par grymma ”havsbyxor”, två nagellack och en tjocktröja.  

Untitled

Vad skrattade du senast åt?
Mina knäppa kollegor på jobbet. 

Vad grät du senast åt?
Torka aldrig tårar utan handskar. Alltså, SE om du inte har sett det.

Vem sov du senast med?
Philip 

New Years 2011

Vad läser du just nu?
Born to run : jakten på löpningens själ av Christopher McDougall 

Senast sedda film?
Kollade på The Other Guys halvsovandes i lördags morse. Hade jag fått välja film hade vi sett Moonrise Kingdom. Men jag blev nerröstad. Sånt händer.

Vilken svordom använder du mest?
Usch, jag hatar det men jag ”Fan” är nog det jag använder mest, svär alldeles för mycket. Tror det beror på en uppväxt utan svordomar att jag liksom tar igen det jag har förlorat nu. Himla dålig vana.

Vem var den senaste som ringde dig?
Philip.

Senast 3 inkomna sms?

”Vi ska skriva på lördag förmiddag. Lars kommer hem på fredag : ) såå kul!”

” : ) : ) : )”

”Hej! Såg ditt mail men min mail strular tyvärr så har svårt att skicka. På sjukhuset nu men testar igen när jag kommer hem!”

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
”Ingen fara. Håller på att maila dig en till grej. Ingen stress på det men har du tid så får du gärna klura på det. Jessan borde vara tillbaka snart så kan jag få det av henne.”

My new iPhone cover.

Vilken är din favoritfrukt?
Mango! Bonusinfo: Sämsta frukt = banan.  

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Blir inte jätteofta jämförd med kändiskar, men för några år sedan fick jag höra Uma Thurman, ingen aning om hur egentligen. På senare tid har Cissi Wallin varit den jag blivit förväxlad med. Tydligen har folk sett mig och trott jag var hon. Sjukt kostigt, vi hade samma frisyr och färg ett tag, inte så mycket mer än så. 

Vad är du rädd för?
Att folk jag älskar ska dö. Och daggmaskar.

Blir du lätt svartsjuk?
Var det mer förut, men nu tänker jag att det bara är onödigt att bli svartsjuk.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Svår fråga. Beror nog på vilken serie jag tittar på för tillfället. Men några riktigt bra karaktärer som jag följer just nu: Jesse Pinkman i Breaking Bad, Joy i 30 grader i februari, Paul i Torka aldrig tårar utan handskar.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Ingen, är alltid offline… :/

Vilket språk hade du velat lära dig?
Franska och spanska. Kanske japanska. Men vad säger att jag inte fortfarande kan lära mig dom? 

Vart vill du åka just nu?
Till Tokyo, Honk Kong, Vietnam, Kambodja, Thailand, Malaysia och Indonesien. 

That’s it!

1 Comment

  1. Vicky 1 november, 2012 at 00:00

    omg sista bilden. <3 har också planerat att lägga upp den här listan snart!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *