Sommardrömmar

Dalälven
Idag har de förstå spåren av vinter börjat dyka upp i min facebook-feed. Det ryktades om snö i Uppsala, Västerås, Stockholm och Göteborg, så då tänkte jag drömma mig tillbaka till en dag i slutet av juli när jag, Philip, mamma och pappa åkte ut till farfars gamla eka och rodde ut på en tur.

Dalälven
Hit har jag åkt flera gånger varje sommar när jag växte upp. Så stilla och vackert att det nästan gör ont. Inte en människa så långt ögat når. Vi har döpt en liten ö till Lingon-ön, dit ror vi och metar, fikar eller plockar lingon.

Dalälven
Dalälven
Dalälven
Vi metade och jag fick napp!

DalälvenDalälven
Och så avslutar vi med ett gulligt flytvästkort på mig och Philip. Hej hej!

1 Comment

  1. Vicky 27 oktober, 2012 at 12:44

    guud så fridfullt och vackert. och fina ni!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *