Dofter

Byredo

För några veckor sedan hade Byredo världens utförsäljning. Jag gick verkligen lös alltså, men det var liksom så billigt så det var svårt att låta bli. Jag tänkte att en liten parfym är ju perfekt att ha med på resan. Fina förpackningar och riktigt goda dofter.

För övrigt börjar resan närma sig kan man säga. Åtta dagar kvar innan vi åker och egentligen alldeles för mycket kvar att fixa med. Idag har vi tömt och fixat lite i lägenheten för dom som ska hyra den när vi är borta. I morgon är provpackning på schemat. Vad packar man liksom med sig när man ska vara borta i tre månader?

1 Comment

  1. christin 27 november, 2012 at 08:42

    DET undrar jag också. Vi åker först i februari men jag kan redan nu känna mig stressad inför packningen.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *