Jag har länge letat efter någon slags detalj att pryda kragar med. Första tanken var att knåpa ihop två broscher och en kedja, men det har inte riktigt blivit av än då jag inte har hittat fina broscher som inte är för stora. Men så hade Agnes (vars blogg ni absolut borde läsa, fina bilder, kul pyssel och massa bra tips) köpt en tavelram där hon använt hörnen av ramen på kragen i stället. Jag köpte också en ram, tror samma och helt enkelt härmade hennes idé. Fint och väldigt enkelt! Tack för tipset!

Annars försöker jag styra upp bloggen så jag kan ha lite större bilder på den, tänker att det är bra nu när vi åker bort i 3 månader och jag har tänk att fota massa. Så tyvärr kanske det är lite småbuggar innan jag fått ordning på allt.

4 Comments

 1. Vicky 23 november, 2012 at 00:32

  så djävulskt fint.

  Reply
 2. Hanna 24 november, 2012 at 00:14

  Väldigt tjusigt!

  Reply
 3. Elin 5 december, 2012 at 13:36

  Åh så snyggt!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *