Typo i P1

Jag vill tipsa om ett fint litet radioprogram. Typo heter det och sänd i P1 på lördagar 08.50. I cirka tio minuter fördjupar de sig på ett typsnitt och berättar lite historia, fakta och annat intressant om det. Jag som ändå jobbar med att formge och designa saker dag ut och dag in tycket att det är kul att lyssna på. Än så länge finns det fyra avsnitt, i mogron sänds det femte och då handlar det om Futura vs Verdana. Om du som jag inte orkar gå upp eller glömmer av lätt så finns det såklart att lyssna på som podprogram också.

1 Comment

  1. Vicky 3 november, 2012 at 14:05

    åh, spännande! är väldigt intresserad men inte så insatt egentligen och vill jättegärna lära mig mer om typografi.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *