Den stora resdagen!

In my backpack

Helt sjukt, men nu är dagen här. Det har liksom knappt gått in i mitt huvud att vi ska ut och resa och vara borta i tre månader. Jag vet att jag ska det, men jag tror inte på det. Det är som en fantasi. Packningen har gått bra och jag tror och hoppas att det mesta är med. Så himla svårt att packa för tre månader. Men å andra sidan så går det mesta att köpa om något skulle vara glömt. Ett himla bra tips som jag har hört av fler olika är att packa i olikfärgade packpåsar. Nu kommer jag att veta att jag har underkläder och strumpor i den gråa påsen till exempel så är det lätt att hitta om man snabbt måste ha fram något. Bra grej!

Ryggsäcken väger 15 kg och 15.15 går planet mot Tokyo om allt går som det ska. Jag kommer att försöka blogga en del här, men annars kan ni också följa mig på Philips och min gemensamma resblogg: amphgoesasia.tumblr.com

4 Comments

 1. Vicky 3 december, 2012 at 17:09

  LOVELY. ha det helt underbart nu.

  Reply
 2. christin 7 december, 2012 at 21:36

  amen smart!!!! vart har ni fått tag på påsarna? 🙂

  Reply
  1. Anna María 8 december, 2012 at 00:59

   Vi köpte dom på Stadium. 6 påsar för 99:- rekommenderas verkligen!

   Reply
 3. Jojjo 13 december, 2012 at 13:44

  Verkligen bra grej med packpåsar, har sytt såna till min pojkvän i julklapp så han kan ha lite ordning i vandringsväskan… Hoppas ni får en härlig resa!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *