Svajande palmer, sol som bränner och hav som svalkar

Just nu är inte livet så avancerat. Knäppt egentligen, men den senaste månaden har jag vaknat samma tid varenda morgon, först en gång strax innan sju på morgonen, men somnar jag om och sover tills klockan är prick åtta. Då går jag upp, äter frukost, packar ryggsäcken med solkräm, sarong, bok, solglasögon och vatten. Sen ligger jag antingen vid poolen eller på stranden. Badar lite, läser lite, vilar lite eller lyssnar på dokumentärer eller podcast.
Thailand - Koh Lanta
Thailand - Koh Lanta
Thailand - Koh Lanta
Thailand - Koh Lanta

Det här håller ju inte i längden, jag börjar bli lite rastlös. Men snart sticker vi till Kuala Lumpur och då blir det lite mer storstadspuls för några dagar. Om någon har tips på vad man måste se eller göra i KL så tar jag tacksamt emot dom.

1 Comment

  1. christin 24 januari, 2013 at 17:02

    precis så vill jag att livet skall vara!! och det känns helt sjukt skönt att det faktiskt kommer bli så snart snart snart för mig också! Jättefina bilder!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *