Ett hej från Gili Trawangan

Gili Trawangan

Just nu är jag på Gili Trawangan, en liten ö nordväst om Lombok. Här finns inga bilar eller mopeder så cykel och häst och vagn är snabbaste sättet att ta sig fram. Runt hela ön är det ungefär 8 km. Vi har varit här i några dagar och när solen skiner är det en bra plats att vila upp sig på, för hur sjukt det än är så är resan snart slut och vi åker hem igen. Tre månader går extremt fort.

Just det, shortsen jag har på mig har jag ju färgat själv, har bara glömt att visa hur jag gjorde. Minns när jag gjorde dom förra sommaren att jag såg framför mig hur jag stod på en vit strand och blickade ut över ett turkost vatten med dom på mig. Och nu står jag ju där. Det är fint att drömma.

6 Comments

 1. Vicky 23 februari, 2013 at 10:21

  vilka vackra berg och vad brun och snygg du är!

  Reply
 2. Christin 23 februari, 2013 at 10:53

  Amen snygga shorts!!!!!! Du med förresten! 🙂

  Reply
 3. zaida 23 februari, 2013 at 12:21

  sjukt härli bild!!!

  Reply
 4. Sanna 25 februari, 2013 at 14:22

  Så himla fint och så himla KUL att ni kommer hem snart!!! 😉

  Reply
 5. Becka [fotoblogg] 25 februari, 2013 at 19:57

  Låter helt underbart!
  sv: Åh, verkligen tack hjärtat! Blir så innerligt glad.
  Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!
  Kramar. ♥

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *