A-fest!

A-fest!

På kvällen på min födelsedag hade jag fixat maskerad. Inspirerad av Emmas bokstavsfester tänkte jag att jag börjar från början med bokstaven A helt enkelt och för att det är min bokstav såklart! Till festen kom bland andra en aerobiksinstruktör, en alv, Albert Einstein, en alkemist, en arkeolog, andrepilot, apa, afrodite, araber och en anslagstavla. En himla fin och udda blandning. Musiken var enbart på A och det blev en galen blandning med allt från Ace of Base och A-ha! till Avicii och Alicia Keys. Som tilltugg bjöds det på Ahlgrens bilar, After Eight, arraksbollar och Aladin-ask.

A-fest!
A-fest!Emma kom som Ara.

A-fest!Josefin var en fin Alv.

A-fest!David och Karin var Apa och Afrodite

A-fest!En anslagstavla, vi hittar fortfarande lappar lite här och var i lägenheten.

A-fest!Sanna var alkemist och gjorde massa guld hela kvällen. Ordvits-Mange hade en arm-borst(e)…

A-fest!
A-fest!Albert Einstein pratar teorier med en arkeolog

A-fest!

A-fest!
A-fest!
Fredrik var en typ A-personlighet, han var nog den som gick in mest i sin karaktär. Jocke kom utklädd till Anna María, mig dvs.

A-fest!Hanna och Kim som var Avlägsna gäster ända från Norge och Danmark fick dispens på utklädnaden, jag var mest glad att dom kom förbi. Hanna som är en av mina äldsta barndomsvänner har nog inte varit med och firat mig på födelsedagen sen vi var betydligt yngre och bodde hemma hos våra föräldrar i alla fall. Så himla fint att dom kom!

A-fest!Jag då? Jag var utklädd till Avatar. Gick all-in med kroppsfärg och hela baletten. Tycker det blev himla bra ändå.

A-fest!Och så en helkroppsbild. Peruken hittade jag på Butterick’s, strumbyxorna på H&M, linne från Beyond Retro (köptes egentligen till när jag var indian), svansen och ”höftskynket” har jag sytt själv, halsband och armband är sånt som jag samlat på mig under åren. Händerna fick jag låta bli, var inte så sugen på att ha blåa händer på samtliga väggar i lägenheten.

En så himla fin fest och födelsedag!

10 Comments

 1. Vicky 26 mars, 2013 at 10:31

  men haha, han som var utklädd till dig!! och vilket sminkjobb, snygg du blev!

  Reply
 2. Ulrika 27 mars, 2013 at 21:26

  Fint gammalt gäng och du har ju alltid varit en mästare på utklädnader!

  Reply
 3. christin 30 mars, 2013 at 05:02

  alltså, vilket fest! Vilken utklädnad, så himla imponerad!

  Reply
 4. Jessica 2 april, 2013 at 19:56

  Avatarutklädnaden var ju fullkomligt makalös!

  Reply
 5. Pingback: Inför-halloween-peppen « Anna María

 6. Frida 28 februari, 2015 at 15:20

  Åh vad cool du blev!! Jag undrar var du köpt din blå kroppsfärg och hur många ml du behövde? Det är nämligen så att jag behöver blå kroppsfärg inför ett spexfoto vi ska ta nu i nian, så blir super-tacksam för svar! Ha det bra 🙂

  Reply
  1. Anna María 1 mars, 2015 at 09:25

   Tack! Jag köpte min på Smink och Perukmakar’n i Stockholm från ett märke som heter Kryolan – Fun Faze. Men det går säkert bra att köpa någon annanstans eller ett annat märke också. Min färg är vattenbaserad. Jag köpte en tub som är på 25 ml och jag har kanske använt max 3 ml. Använd en fuktig sminksvamp när du applicerar färgen.

   Reply
 7. Pingback: 12 grejer du kan klä ut dig till på Halloween | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *