Not there yet

Instagram

Kroppsligt har jag varit hemma sen i torsdags, men mitt huvud är kvar i Indonesien. Jag har hunnit säga hej till mamma och pappa, börjat jobba, kollat på schlager, sovit och åkt på världens förkylning. Snart är jag redo för Stockholm men just nu drömmer jag mig tillbaka en liten stund till. Bilderna kommer från min instagram, där jag heter @dnilva.

5 Comments

 1. Vicky 13 mars, 2013 at 20:59

  ja det måste vara helt galet att vara tillbaka. overkligt!

  Reply
 2. Beata 14 mars, 2013 at 09:36

  Åh vilka härliga bilder!! Jag längtar till varmare väder.

  Reply
 3. christin 24 mars, 2013 at 05:21

  alltså, det måste ändå vara knäppt att komma hem. Vi har fem veckor kvar och jag kan tycka att det är knäppt redan nu. Men hoppas förstås att vintern försvinner tills dess. KRAMM1

  Reply
 4. Hannah Larsson 28 mars, 2013 at 02:41

  Åh. Så himla vackert. Wowwowow..

  Jag lär definitivt stanna kvar här inne, så fin blogg.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *