My new trout

När jag fyllde år för några veckor sedan fick jag något så fint att jag nästan skämdes. Jag fick en helt fantastisk fin väska från Philip. En alldeles egen väska som jag kommer kunna ha i en evighet. Tidigare har jag alltid haft himla svårt att veta vilken typ av väska jag ”är” oftast har jag haft tygkassar för att det har känts smidigt. Det är helt sjukt hur bra det känns att ha en riktigt fin väska. Den är helt perfekt, får plats med det jag behöver en vanlig dag och den har massa fack så jag kan ha någon form av ordning i den.

Känns sjukt att säga det om en väska, men jag älskar den!

The trout♡ Mulberry Trout Bag! ♡

The trout

The trout

2 Comments

  1. christin 10 april, 2013 at 04:46

    amen den är SÅ fin!

    Reply
  2. DAISY 14 april, 2013 at 15:51

    Åh vilken fin! Himla bra present 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *