Cecilia ♡ Tobias

I helgen var det som sagt dags för bröllop, ni minns kanske möhippan jag var på för ett tag sedan. Cecilia och Tobias skulle gifta sig. Det var lite speciellt eftersom det är min första nära barndomsvän som gifter sig. Jag var såklart superpepp!

Cecilia & Tobias weddingEfter en fin vigsel i kyrkan, samma kyrka som jag för övrigt döptes i när jag var liten, var jag sprallig och förväntansfull innan brudparet kom ut.

Cecilia & Tobias weddingNär de äntligen kom ut kastades det ris

Cecilia & Tobias wedding
Cecilia & Tobias weddingTobias ♡ Cecilia.

Cecilia & Tobias wedding
Cecilia & Tobias weddingHela gänget. Malin som jag känt sen jag var någon månad gammal, jag, Cecilia, Hanna och Sigrún dem lärde jag känna i lågstadiet och Therese som jag blev kompis med när vi spelade fotboll ihop. Jag är så glad att vi fortfarande umgås och håller ihop.

Cecilia & Tobias weddingOch här är alla med respektive.

Cecilia & Tobias weddingSen var det dags för middag och tal. Vi fem fixade frågesport. Där frågade vi allt om gamla hemliga klubbar, pinsamheter och avbrutna studentskivor. Succé säger jag, utan att vara det minsta partisk.

Cecilia & Tobias weddingSen fortsatte festen med tårta och dans. Mycket fin dag och kväll.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *