Då tänker jag på all pesto jag ska göra i sommar

In my window

Nu, äntligen! Även om jag ligger några veckor efter i tidsplaneringen så har det börjat växa i mina krukor här hemma i fönstret. Tomat och basilika, precis som tidigare år. Sen några fler kryddor i form av persilja, citronmeliss, citrontimjan och oregano. Sådde även en hel kruka med pepparmynta, men där verkar jag ha misslyckats totalt alternativt fått ett måndagsexemplar av fröpåsen. För där har det inte alls börjat växa något.

Längtar halvt ihjäl mig tills solen står lite högre upp på himlen så att jag kan njuta av kvällssolen på vår balkong och fixa i ordning där.

In my window
In my window

4 Comments

 1. Frida 8 maj, 2013 at 15:32

  Vilken härlig blogg du har! Hamnar genast bland favoriterna!

  Reply
 2. Vicky 8 maj, 2013 at 20:22

  men skojar du så mysigt och duktigt.

  Reply
 3. Pingback: Världens största basilikablad? « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *