Sockervadd, clowner, kameler och jonglörer

Circus with StinaFörra veckan följde jag och Philip med (Philips systerdotter) Stina på cirkus. Jag har inte varit på cirkus sen jag var liten. Jag minns att de gånger jag var på cirkus när jag var yngre var en helt fantastisk upplevelse, så många häftiga djur, duktiga cirkusartister som gjorde helt vansinnigt våghalsiga konster och någon slags magisk pirrande känsla i kroppen. Hade jag riktigt tur fick jag sockervadd eller popcorn.

Circus with StinaSockervaddstaggad Stina innan cirkusen.

Circus with StinaLillasyster Selma följde med en stund och fick också smaka

Circus with Stina
Circus with Stina
Circus with StinaAlla får vara clowner

Circus with StinaNär cirkusen var slut gick vi hem genom en vitsippstäckt skog. Himla fint.

Ja, själva cirkusupplevelsen var väl inte direkt som jag minns den från förr. Nu tyckte jag tyvärr mest synd om djuren och var inte alls särskilt imponerad över varken konsterna eller något annat. Stina hade i alla fall himla kul och det var fint att få hitta på något annat mitt i veckan.

2 Comments

  1. Michelle 22 maj, 2013 at 13:57

    Men vad trevligt med cirkus! Mysigt!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *