Barndomens kvarter

Förra helgen var det ju nästan lite långhelg i och med att nationaldagen är röd dag. Jag kompade ut fredagen och vips blev det till en långhelg med ledighet torsdag till söndag som jag tillbringade hemma hos mamma och pappa utanför Uppsala. Det fanns många anledningar att åka dit, min lillebror hade fyllt år, mamma skulle fylla år, mormor och morfar var och hälsade på från Island och kanske största anledningen var att de sista grejerna skulle rensas och sorteras bort innan mamma och pappa flyttar ut från huset för gott. I och med att det var sista riktiga helgen i huset kände jag att jag behövde ta ett slags sista farväl av byn.

Where I grew up
Where I grew upHär är jag alltså uppvuxen, i ett litet villakvarter strax norr om Uppsala. Breda gator, gröna häckar och enplansvillor av mexitegel. Allt omringat av åkrar så långt ögat når.

Where I grew up
Where I grew up
Where I grew up
Where I grew up
Where I grew up
Här har jag byggt kojor, cyklat omkull, lekt land och rike, gått i skolan, spelat fotboll, pratat om skolans snyggaste kille, åkt mope och drömt mig bort. Helt sjukt vad konstigt det kommer kännas att inte åka hit när jag ska ”hem”.

1 Comment

  1. Kicki 20 juni, 2013 at 12:13

    Åh så fina bilder! Det är nått speciellt med ”min gata hemma i stan” känslan 😀 Glad midsommar Anna!! Kram Kicki

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *