Dofter från förr

Where I grew up

Jag minns någon gång, kanske var det 1996 eller 1997, jag skulle fylla år och hade bjudit in till stort kalas. Förväntningarna var skyhöga, jag hade bjudit in alla jämngamla, både killar och tjejer. Vi skulle ha disco i min lillebrors rum, hade fixat med lekar och läsk och popcorn skulle flöda. Just den tiden var det väldigt populärt att ge bort DATE-parfymer i födelsedagspresent, bland mina kompisar var den mest populära LINA. Hon som jag tyckte då var den där söta korthåriga blonda tjejen med blått linne och limegrön/gul kork och text. Dessutom luktade den parfymen så. himla. gott. Såklart hoppades jag att jag skulle få LINA-parfymen i ett av paketen. Det fick jag inte. Jag fick JASMINE. Och jag har den fortfarande, om än nedpackad i en låda och den luktar precis som det gjorde på skolgården, på discot i matsalen och i mitt flickrum.

3 Comments

  1. christin 28 juni, 2013 at 11:01

    AHHHHH! Vilken flash from the past. Jag älskade den gula, jag tror det var robin på den. Kul att du har sparat! 😛

    Reply
  2. Emelie 2 juli, 2013 at 22:52

    Åh jag hade den vita- robyn. Det var den man skulle ha i mitt gäng haha!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *