HowDo

Jag är ett stort fan av pysselappar till telefonen och via hejregina fick jag tips om HowDo. Hon har dessutom en tävling där man kan vinna ett grymt pysselkit. Det du behöver göra är att ladda ner appen och göra ett eget pyssel. Det är precis vad jag har gjort.

Här kan ni se min lilla guide på hur man gör ombrenaglar.

Tycker ni om min guide får ni gärna gilla den på HowDo och har ni gjort en egen eller gillar någon annan guide får ni gärna tipsa mig.

4 Comments

 1. Emelie 27 augusti, 2013 at 11:11

  Har tänkt göra en jag med med liksom aldrig kommit mig för! Så bra grej ju!

  Reply
 2. lovisa 27 augusti, 2013 at 22:39

  så himla gullig video! och så gulligt fint du pratar!

  Reply
 3. Ella 6 september, 2014 at 15:48

  Hej! Vet du vad som har hänt med den appen nu? Hittar den inte i AppStore längre.. Hade den förut å älskade.. //Ella

  Reply
  1. Anna María 8 september, 2014 at 11:04

   Ja, tyvärr var dom tvungna att lägga ner. Så himla tråkigt. Det finns en annan app som heter Snapguide som också är lite liknande. Inte riktigt lika bra, men du kan ju testa den. Jag tycker också det är supertrist att de försvann.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *