4000 meter och 200 km/h

Sky dive

I söndags gjorde jag det peppigaste på sjukt länge. Jag hoppade fallskärm. 4000 meter upp i luften och fritt fall i 200 km/h i nästan en minut. Sinnessjukt vilken kick. Och fy fasen vad kul det var!

Allt var så himla spontant. Philip skulle utnyttja ett presentkort som han fick när han fyllde år förra året. Han ringde och skulle boka en tid i fredags och jag skulle så klart följa med som moraliskt stöd. Så tänkte vi att jag borde ju också hoppa, när jag ändå ska åka dit. Sagt och gjort, så fick det bli! Ett så himla bra beslut.

Om jag är sugen på att hoppa igen? JA!

2 Comments

  1. Vicky 16 september, 2013 at 23:52

    men JA eller hur! så jäkla fett!

    Reply
  2. Pingback: September genom åren | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *