Home Sweet Home

Liljevalchs - Home sweet home

Förra torsdagen gick Philip och jag på en himla fin utställning på Liljevalchs som hette Home Sweet Home. Blev tipsad av Emelie att skynda, skynda om jag ville hinna se (den stängde tyvärr den 15 september) och det ville jag så klart. Det mesta var himla fint och väldigt bildskönt. Jag fick flera idéer om att göra lite egna grejer och jag har redan knåpat ihop en lampa, men den visar jag i ett eget inlägg.

Liljevalchs - Home sweet homeJag gillade den bortre väggen i det här rummet supermycket. Men att ha den väggen hemma skulle nog bara bli mest konstigt.

Liljevalchs - Home sweet homeDet fanns flera riktigt fina tekannor, den här var en av favoriterna.

Liljevalchs - Home sweet home
Liljevalchs - Home sweet homeAlla pärmarna, påminner om mammas gamla arbetsrum hemma i huset.

Liljevalchs - Home sweet homeOch den här sängen kändes så mycket 90-talet för mig och mitt Barbiehus med en ungefär likadan säng i.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *