Sommarens sista smak

Popaganda 2013

När de sista tonerna av Håkan klingat ut över Popaganda och Eriksdalsbadet var det som om sommaren tog sitt sista andetag och lämnade plats åt hösten. Det blev liksom en prefekt avslutning på en så himla bra sommar. Nu är det lite kallare om morgnarna när jag går till jobbet och löven börjar sakta att gulna.

September kommer att bli en himla kul månad. Jag ska dels till Frankrike och lära mig surfa, sen fick jag peppigaste beskedet om att jag också ska åka till Turkiet jobba. Jag ska gå två visningar åt Björn Axén. Pepp på den!

5 Comments

 1. christin 5 september, 2013 at 17:40

  Ah, surf!!! Lycka till! Det gjorde vi ju en hel vecka på Bali – det är faktiskt megakul!

  Reply
 2. Vicky 5 september, 2013 at 19:41

  men vilken pepp med mer utlandsåkning!!

  Reply
 3. KMStyle 12 september, 2013 at 21:43

  vilken härlig bild!

  Reply
 4. Emelie 14 september, 2013 at 11:37

  Åh Håkan alltså! Men var på Oskar Linnros på grönan igår och det kändes också som en sommarkväll. Sjukt att det aldrig tar slut!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *