Två från helgen

SundayMin helg var precis en lagom blandning av nödvändiga och roliga grejer. I fredags var jag på inflyttning- /födelsedagesfest. Lördagen inleddes med bästa frukosten. Favoriten Finn Crisp, yoghurt och färskpressad juice från vår råsaftcentrifug. Älskar att bara ta vilka frukter eller grönsaker som helst och få supergod juice på momangen. Resten av dagen gick åt att kolla på Breaking Bad och spela disc golf.

SundaySöndagen var ultramegasupereffektiv. Vi städade, röjde och rensade hela lägenheten. Dessutom fixade jag i ordning på balkongen och plockade in det mesta av basilikan och ett gäng tomater. Hej och hå vad det är gott!

3 Comments

 1. christin 10 september, 2013 at 12:39

  ångrar så himla mycket att jag struntade i att odla tomater efter vi kom hem från långresan. Annars gör jag det varje år men i år tänkte jag att det var försent, jag hade glömt hur lång säsongen kan vara!

  Reply
 2. Vicky 11 september, 2013 at 23:06

  men tack och grattis själv till vinsten i reginas tävling!
  jag har hassesmöret på mackan mest! ibland en sked sådär bara om man blir sugen med, hehe.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *