Up and away

Biarritz

Nu är jag hemma igen efter fyra grymma dagar i Biarritz med jobbet och Surfakademin. Livet rullar på i 180 km/h just nu och jag är redan nu på väg bort igen. Om några timmar är jag i Turkiet där jag ska gå en visning för Wella och Björn Axén på lördag. I går var jag på salongen och förpreppade håret. Nu är jag platinablond. Det är jag superpepp på!

Bilder från den senaste tiden kommer så snart jag är tillbaka igen. Eller så kan ni följa mig på instagram. @Dnilva heter jag där.

 

2 Comments

  1. Vicky 28 september, 2013 at 19:28

    MEN vad du reser! och vad himla kul. hoppas du har det fett, pöss

    Reply
  2. christin 30 september, 2013 at 08:29

    Biarritz är verkligen så fint. vi har en kompis som kommer från guethary som vi hälsade på i somras. Frankrike är mer är Riveran! Fint!! Var det bra surf där?

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *