Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013

I lördags var det dags för mig att gå på Halloweenfest, jag ville väldigt gärna vara ett skelett men tycker att alla skelettdräkter ser så himla platta ut med alldeles för skarpa linjer. Så svårt kan det väl inte vara att måla själv, tänkte jag.

Så jag bestämde mig för att göra det själv helt enkelt. Det tog sin lilla tid att måla alla lager med vit färg och sen fylla i allt med självlysande färg. Men det var det värt. Jag blev supernöjd. När kläderna var klara köpte jag skelttvantar på h&m och skelettstrumpor på Monki. Färgade håret rosa för en kväll och skelettsminkade mig i ansiktet. Sen åkte jag på fest hos Patrik och Ida, men det får bli ett eget inlägg.

5 Comments

 1. lovisa 29 oktober, 2013 at 18:19

  fy fasen så coolt! och snyggt. bra jobbat!

  Reply
 2. christin 30 oktober, 2013 at 09:34

  Så himla coolt! Jag blir nästan helt svettig så imponerad jag blir. Älskar bild nr2!

  Reply
 3. Pingback: Halloween 2013 – festen « Anna María

 4. Pingback: 12 grejer du kan klä ut dig till på Halloween | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *