När jag och Philip var barnvakt åt Philips systerdotter Stina lärde hon mig att knyta makrame. Jag fick mersmak och blev sugen på att göra något mer än att bara knyta ett armband med bara garn. Jag gick till Panduro och köpte en bit kedja, några ringar, fäste och klämmor. Sen fick det så klart också bli en ny liten guide till How.Do. Vill du kan du ladda ner appen som är fylld med massa fina guider.

Edit: TYVÄRR har How.Do lagt ner och finns inte mer, men jag har lagt upp guiden på YouTube istället.

2 Comments

 1. Johannas Retro 5 december, 2013 at 09:44

  Superfina! 🙂

  SV: Tack!

  Ha en bra dag! Kram, Johanna

  Reply
 2. Paulina 5 december, 2013 at 09:55

  vad fint 🙂 how.do har jag aldrig hört talas om innan!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *