Lucka nr 1: Berätta om din stil

Emily Dahl  har under tre år haft en ”Berätta om”- julkalender som man kan vara med i, jag har inte haft tid att vara med tidigare men i år tänkte jag haka på. Gör det du också, länka tillbaka till Emily och läs mer här.

Årets tema är mode och varje dag har en given rubrik man ska blogga utifrån. Superpepp! Nu kör vi.

Easter 2013
First day of spring
New Bomber Jacket
Nike Air Max 90
Berlin day 2

1. Berätta om din stil

Jag är ganska enkel av mig när det kommer till kläder. Jag har oftast på mig jeans och en t-shirt eller varmare tröja eller skjorta. Till vardags håller jag det ganska enkelt i en blå/grå/svart färgskala. Sen har jag en förkärlek till knasiga mönster och starka färger. Men det får bli lite då och då. Inser nu när jag letade efter bilder som representerar min stil att det finns väldigt få av den varan. Jag tänker ofta att det är något jag ska bli bättre på, men nu år 2014 känner jag att jag bara måste bli det. För det är ju skitkul att gå tillbaka och kolla.

Jag har försökt att sätta något slags ord på min stil, men jag kommer inte på något riktigt bra. Gemensam nämnare för mina kläder skulle i och för sig kunna vara butikerna jag köper kläder ifrån när jag köper nya. Majoriteten av mina kläder kommer ifrån Weekday, Monki och H&M. Det säger ju i alla fall något om min stil.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

2 Comments

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *