Lucka nr 21: Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig

Björn Axén 50 år

Mode för mig är en spegling av nutiden och bland annat ett sätt att uttrycka sin stil på. Mode är något kul som en själv kan inspireras av och använda som en vill. Modet finns över hela välden men uttrycker sig olika var man än befinner sig. Om jag ser till mig själv så följer jag inte det rådande modet slaviskt, skulle aldrig ha råd att bara köpa nytt och nytt plus att jag inte gillar det. Men självklart inspireras jag massor av modet som är just nu, när än själva ”nuet” är. Var sak har sin tid och jag har lärt mig att aldrig säga aldrig om en stil eller särskilda klädesplagg. För jag vet att på ett eller annat sått så går modet igen och inspireras av tidigare år och en dag är jag mogen för en stil jag aldrig trodde att jag skulle gilla.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *