Lucka nr: 23 Berätta om en gång när du kände dig ensam

ankars
Min fina klass från Piteå sista veckan innan vi tog examen 2008

Jag hade precis flyttat hemifrån. 90 mil från mamma, pappa, min lillebror och alla mina kompisar. Bort från tryggheten. Mamma och pappa hjälpte mig med flytten och hade varit hos mig i min nya lägenhet i några dagar. Allt kändes nytt men ändå som vanligt eftersom dom också var med. Nollningen hade börjat på min nya skola och jag försökte hitta en plats.

Så kom den där dagen då mamma och pappa skulle åka hem och jag skulle stanna kvar, leva och ha en vardag. Vi kramades flera gånger och sa hej då. Jag grät knappt alls när jag vinkade av dem. Jag var så klart superpepp på allt det nya och skolan. Men just där och då, när jag slogs av tystnaden i min lilla lägenhet kände jag mig väldigt ensam.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

1 Comment

  1. Ulrika 26 december, 2013 at 22:01

    Åh så många guldkorn på den där bilden!! <3

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *