Lucka nr 6: Berätta om en person som inspirerar dig

6. Berätta om en person som inspirerar dig

En person som inspirerar mig är Nina Åkestam. Hon är smart, klok och skriver väldigt bra och begripligt om viktiga ämnen som jämställdhet och feminism. Sättet hon skriver på engagerar och får mig att vilja göra mer och något extra för världen. Om jag hade en storasyster skulle jag vilja att hon var som Nina. Eller så skulle jag vilja ha Nina som min bästa kompis.

Om du inte redan läser hennes blogg tycker jag du ska göra det på en gång.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

3 Comments

  1. Vicky 6 december, 2013 at 18:09

    ja. ja. JA. kanske min största idol. nämnde dock henne förra året, så tänkte försöka att inte upprepa mig. men hon är ju enbart fantastisk.

    Reply
  2. Sophie 7 december, 2013 at 02:57

    JAA verkligen!! Brukar säga åt alla att kolla in på hennes blogg för hon skriver så himla klokt

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *